Om os

Hos Sadea leverer vi produkter og løsninger til virksomheder og institutioner i hele landet, og vi har mulighed for at skræddersy en løsning til netop jeres behov og ønsker. Læs mere om vores historie nedenunder.

Vi er Sadea

Hos Sadea leverer vi produkter og løsninger indenfor hygiejne, desinfektion og rengøring med fokus på innovation og bæredygtighed. I dag leverer vi løsninger til virksomheder og institutioner i hele landet, og har mulighed for at skræddersy en løsning til netop jeres behov.

Stiftelse af selskab

Sadea bliver stiftet

I foråret af 2021 stiftes virksomheden Sadea ApS af tre unge kammerater, Mads, Malte & Søren, der på daværende tidspunkt studerer på handelsgymnasiet i Kolding.

Ideen opstår som følge af det stigende fokus på desinfektion og hygiejne under COVID-19 pandemien. De beslutter sig for at kalde deres desinfektionsbrand for Safesprayer.

Stort samarbejde med førende amerikansk producent

Nyt samarbejde med Evaclean

I slutningen af juli måned i 2021 indgår Safesprayer en aftale med en af de førende amerikanske udbydere af desinfektionsløsninger, Evaclean.

Safesprayer lancerer Evaclean's Protexus sprayere på det danske marked, som åbner op for nye muligheder og kundetyper.

Safesprayer vinder iværksætterkonkurrence

Vindere af Fynske Bank Startup Lab

I december 2021 deltager Safesprayer sammen med 11 andre virksomheder i en iværksætterkonkurrence ved navn Fynske Bank Startup Lab - et forløb som strækker sig over 5 uger og er et samarbejde mellem Business Kolding og Fynske Bank.

Forløbet kulminerer i en pitch-runde foran 5 anerkendte dommere, som resulterer i en 1. præmie for Safesprayer og en dertilhørende præmiesum på 75.000 kr. til videreudvikling af virksomheden.

Safesprayer flytter i kontor

Nyt kontor i Kolding

I september 2022 beslutter de tre stiftere af Safesprayer at gå fuld tid med deres virksomhed, og vælger derfor at flytte i nye kontorlokaler på Fabriksvej i Kolding - hvor de stadig holder til i dag.

Nyt grossistsamarbejde

Samarbejde med fødevaregrossisten Hørkram

Efter flere måneders dialog indgår Safesprayer i april 2023 en aftale med fødevaregrossisten Hørkram, hvilket åbner op for en helt ny kundegruppe og øger salget indenfor foodservice segmentet.

Rebranding af Safesprayer

Safesprayer → Sadea

I december 2023 bliver Safesprayer til Sadea, og der lanceres ny hjemmeside med nye produktkategorier og flere brands.

Nye produktlanceringer

Sadea indgår eksklusiv aftale med Soap2o

I december 2023 lanceres det nye brand Soap2o, som er en innovativ håndsæbe uden engangsplastik.

Det åbner op for nye kundetyper og giver grobund til vækst.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så udfyld venligst kontaktformularen nedenunder.

Du er også velkommen til at sende os en mail på info@sadea.dk eller ringe til os på telefon +45 23 90 77 87.